Employer Branding

De uitstraling van je organisatie bepaalt voor een groot deel of jij de juiste mensen aantrekt. Doe je dit goed, dan komen de juiste medewerkers naar je toe. Verbeter je werkgeversmerk middels Employer Branding en behaal een voorkeurspositie onder medewerkers. Zo haal je gegarandeerd de juiste mensen binnen.

Samen een strategie opbouwen

We gebruiken ons Employer Brand model om samen jouw eigen strategie op te bouwen. Deze strategie bestaat uit een duidelijk stappenplan. Met dit stappenplan is het implenteren van een Employee Journey zeer eenvoudig en houd je die goed in de gaten. Goed omte weten, want dit is de reis die een medewerker bij jouw organisatie doorloopt. Is de organisatie nog in opbouw, of wil je om een andere reden gebruikmaken van flex-oplossingen? The Hospitalitist is jouw Human Capital partner. Ook voor flexibele oplossingen!

Bedrijfscontinuïteit valt of staat met een soepele opvolging. The Hospitalitist brengt in kaart wie wanneer vertrekt en wat dit betekent voor je organisatie. Dat is een van de vele voordelen, van een inzichtelijke Employee Journey. Zo ben je ruim op tijd om de opvolging soepel te laten verlopen. Succesvolle successieplanning leidt tot betere resultaten. Zet je Employer Brand tijdig in en trek de juiste mensen aan.

De voordelen

Voordelen van succesvolle Employer Branding zijn:

• Je onderscheidt jezelf van de concurrentie
• Het wervingsproces verloopt sneller (kortere time-to-hire)
• Je bent aantrekkelijker voor toptalent
• Medewerkers blijven langer in dienst
• Je profiteert van lagere wervingskosten

Je eigen droomteam

Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om jouw droomteam te creëren. Heb je behoefte aan een klein, vast team en wil je hen versterken met onze flexkrachten? Dat kan zeker! We zetten de kracht van jouw Employer Brand in om de juiste medewerkers aan te trekken voor je organisatie. Zo merkt de gast geen enkel verschil en werken de medewerkers uitstekend samen.

Neem contact op

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen of heb je andere vragen? Neem contact op of laat je gegevens op het formulier achter. Wij staan voor je klaar.

Werving & selectie

Meer dan 65% van de matches die gemaakt worden door recruiters duren niet langer dan 1 jaar. Dit komt omdat het echte succes van de match bepaald wordt door de begeleiding die de medewerker en organisatie krijgen in de eerste periode. Dit is wat The Hospitalitist doet; inventariseren welke profielen er nodig zijn, de juiste medewerkers met deze profielen werven en de eerste periode de nieuwe medewerkers begeleiden. De fit tussen een medewerker en jouw organisatie bepaalt hoe succesvol de match is. De doelstelling van jouw organisatie is ons uitgangspunt, vervolgens bepalen we gezamenlijk welke manier van werken hier het beste bij past, uitzenden, detacheren, inlenen of een combinatie hiervan.

Training & coaching

In een wereld die continue in beweging is, is het een must om jouw organisatie en jouw medewerkers continue te blijven ontwikkelen, zodat je kunt blijven inspelen op de continue veranderingen. Voor onze eigen medewerkers is training en coaching een vast gegeven. Persoonlijke- en organisatie ontwikkeling is voor The Hospitalitist een vast onderdeel van haar bedrijfsvoering. De kennis en ervaring die wij hiermee opdoen is ook beschikbaar voor jou. Wij denken graag mee als human capital partner en maken een pro actief plan voor de continue ontwikkeling van jouw organisatie en medewerkers.

Planning & operations

Het is hollen of stilstaan in deze sector. Je hebt veel te maken met piekbelastingen. Werken met meerdere partijen heeft niet je voorkeur. Allemaal een andere werkwijze, niet consistent voor jouw gewenste resultaat. The Hospitalitist regelt dit voor jou. Wij beschikken over de mensen en het netwerk. Indien nodig schakelen wij onze preferred partners bij. Geen extra werk voor jou, wel het resultaat dat je verwacht. Ook kijken we graag mee naar je operationele processen. Hoe kunnen processen sneller, beter en goedkoper? Optimale resultaten uit een team halen, dat is waar het om draait bij The Hospitalitist.

HR Administratie

HR en administratie wordt vaak gezien als een noodzakelijk, maar niet heel geliefd onderdeel van bedrijfsvoering. The Hospitalitist kijkt niet naar 'human' als resource, maar als kapitaal. Human Capital dus. Als Human Capital Partner kijken wij welke investeringen je op welke manier kan maken om het resultaat snel en duurzaam te maximaliseren. Hoe administratieve processen leiden tot betere communicatie en hiermee tot betere bedrijfsresultaten is wat The Hospitalitist met of voor jou kan doen.