Hospitality services

Top of the bill hospitality services zijn tegenwoordig onmisbaar. Als human capital partner ondersteunt The Hospitalitist organisaties die service hoog in het vaandel hebben staan en hun hospitality willen verbeteren. Of organisaties nu wel of niet hospitality-gerelateerd zijn, wij geloven dat gastvrijheid de basis is voor betere service. Zowel intern, als extern. Deze service vind je als abonnement bij The Hospitalitist, in de vorm van werving, selectie, flexoplossingen, trainingen, HR-ondersteuning, planning en coaching. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen? Bekijk onze hospitality services per branche.

Onze hospitality services per branche

Onze diensten en onze flexibele schil zet je in waar je maar wilt. Of dit nu in een museum is, of tijdens een evenement, wij helpen je aan de juiste oplossingen en medewerkers. Daarnaast ondersteunt The Hospitalitist organisaties op maandelijkse basis bij werving en selectie, HR-ondersteuning, planning, coaching en nog veel meer! Lees per branche meer over de mogelijkheden.

Client Support & Backoffice
Musea & Attracties
Merkactivatie & Festivals
Catering & Events
Restaurants & Locaties


Waarom The Hospitalitist?

Met meer dan 600 medewerkers en meer dan 15 jaar ervaring in de hospitality-branche, weet The Hospitalitist als geen ander hoeveel gastvrijheid voor een organisatie kan betekenen. Die kennis willen we niet alleen voor onszelf houden, maar die zetten we graag in voor onze partners. Want in een wereld waarin we steeds digitaler worden, zijn juist die échte contactmomentjes van onschatbare waarde. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie deze contactmomenten benut met het juiste kapitaal: mensen.

Als jouw human capital partner geloven wij in een continu veranderende wereld, en daarmee veranderende behoeftes van jouw organisatie. Iedere fase kent zijn uitdagingen, en met The Hospitalitist aan je zijde is het gemakkelijk schakelen wanneer behoeftes veranderen. Zo kunnen we op ieder moment klaarstaan. Service as a Service, noemen wij dat. Benieuwd naar onze aanpak?

Bekijk onze diensten in jouw branche

Onze unieke aanpak


The Hospitalitist is jouw human capital partner op abonnementsbasis. Wij brengen het hospitality gen in jouw organisatie. In plaats van human resource spreken wij vanuit human capital, omdat wij geloven in de mens als kapitaal. In kapitaal investeer je. Ook geloven wij in een continue veranderende wereld en daarmee veranderende behoeftes van jou en je organisatie. Iedere fase kent zijn eigen uitdagingen. Als human capital partner veranderen wij graag mee met jouw behoeftes door op ieder moment voor jou klaar te staan.

Zie onze aanpak in actie