Catering & Events

Ondersteuning nodig voor catering en events? Wij staan voor je klaar. Met ons flexibele team vertrouw je op talenten die jouw bezoekers voorzien van uitstekende service en hoge gastvrijheid. In een tijd waarin echt contact zo belangrijk is, wil je er natuurlijk alles aan doen om hierin uit te blinken. En dat is precies waar The Hospitalitist je bij kan helpen.

Ons representatieve team staat voor je klaar

Catering en events zijn afhankelijk van het aantal bezoekers dat hierop afkomt. In deze branche is er altijd sprake van piek- en dalmomenten. Door een samenwerking met the Hospitalitist, versterken we je team met onze flexibele medewerkers. Zo voorkom je onnodige kosten in tijden wanneer er geen omzet is. Je wilt natuurlijk snel kunnen schakelen. En laat dat nou net onze kracht zijn.

Met ons representatieve team vertrouw je op professionals die vol enthousiasme klaar staan om deze piekmomenten op te vangen. Wij nemen de druk uit handen, zodat jij je volledig kunt bezighouden met één ding: ondernemen.

Hoe kunnen wij catering & events helpen?

In deze tijd hebben mensen een enorme behoefte aan echt contact. Dat maakt het zo belangrijk dat je huidige bezoekers voorziet van een geweldige beleving. Met het team van The Hospitalitist verzorg je die beleving en geef je de mensen echt iets om nog lang over na te praten.

Wij helpen catering & events door onze flexibele schil in te zetten waar je maar wilt. Hulp nodig bij het werven en trainen van de juiste mensen? Onze professionals helpen je graag. Tot slot kun je het coachen, plannen en functioneren ook aan ons overlaten. Wij ondersteunen bij de volledige HR-administratie en begeleiding van eigen medewerkers.

The Hospitalitist staat voor je klaar

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen of heb je andere vragen? Neem contact op of laat je gegevens op het formulier achter. Wij staan voor je klaar.

Planning & operations

Het is hollen of stilstaan in deze sector. Je hebt veel te maken met piekbelastingen. Werken met meerdere partijen heeft niet je voorkeur. Allemaal een andere werkwijze, wat niet consistent is voor jouw gewenste resultaat. The Hospitalitist regelt dit voor jou. Wij beschikken over de mensen en het netwerk. Indien nodig schakelen wij onze preferred partners bij. Geen extra werk voor jou, wel het resultaat dat je verwacht. Ook kijken we graag mee naar je operationele processen. Hoe kunnen processen sneller, beter en goedkoper? Optimale resultaten uit een team halen, dat is waar het bij The Hospitalitist om draait.

HR Administratie

HR en administratie worden vaak gezien als noodzakelijke, maar niet heel geliefde onderdelen van bedrijfsvoering. The Hospitalitist kijkt niet naar 'human' als resource, maar als kapitaal; human capital dus. Als Human Capital Partner kijken wij welke investeringen je op welke manier kan maken om het resultaat snel en duurzaam te maximaliseren. Hoe administratieve processen leiden tot betere communicatie en hiermee tot betere bedrijfsresultaten is wat The Hospitalitist met en/of voor jou kan doen.

Training & coaching

In een wereld die continue in beweging is, is het een must om jouw organisatie en jouw medewerkers continue te blijven ontwikkelen, zodat je kunt blijven inspelen op deze continue veranderingen. Voor onze eigen medewerkers is training en coaching een vast gegeven. Persoonlijke- en organisatieontwikkeling is voor The Hospitalitist een vast onderdeel van de bedrijfsvoering. De kennis en ervaring die wij hiermee opdoen is ook beschikbaar voor jou. Wij denken graag mee als human capital partner en maken een proactief plan voor de continue ontwikkeling van jouw organisatie en medewerkers.

Werving & selectie

Meer dan 65% van de matches die gemaakt worden door recruiters duren niet langer dan 1 jaar. Dit komt omdat het echte succes van de match bepaald wordt door de begeleiding die de medewerker en organisatie krijgen in de eerste periode. Dit is wat The Hospitalitist doet; inventariseren welke profielen er nodig zijn, de juiste medewerkers met deze profielen werven en de eerste periode de nieuwe medewerkers begeleiden. De fit tussen een medewerker en jouw organisatie bepaalt hoe succesvol de match is. De doelstelling van jouw organisatie is ons uitgangspunt, vervolgens bepalen we gezamenlijk welke manier van werken hier het beste bij past, uitzenden, detacheren, inlenen of een combinatie hiervan.

Cases

Thuis Uit Eten logo

Thuis uit Eten

The Food Line-up logo

The Food Line-up

House of Lords logo

House of Lords

Hete Peper logo

Hete Peper

Van der Linde logo

Van der Linde

jouwcase

Jouw case