Clientsupport & Backoffice

Ondersteuning nodig bij Client Support, of Backoffice? Bij The Hospitalitist vertrouw je op medewerkers die een hoog niveau aan service en gastvrijheid bieden. Niet alleen in de hospitality, maar in elke organisatie waar gast- en klantcontact centraal staat. Juist nu echt contact zo belangrijk is, wil je natuurlijk die kans benutten om de eerste indruk zo goed mogelijk te laten zijn. Laat dat nou net onze kracht zijn.

Client Support Representative

Als eerste aanspreekpunt voor klanten binnen je organisatie, heeft de Client Support Representative een belangrijke rol. Eentje die niet voor iedereen is weggelegd. Daarom kies je ook niet de eerste de beste om je klanten te woord te staan. Ons team zorgt ervoor dat de rol van Client Support Representative perfect vervuld wordt. Jouw Client Support Representative maakt van een klant een fan, en laat contact van échte waarde zijn.

Backoffice Medewerker

Ook wanneer er geen klantcontact aan te pas komt, wil je ten alle tijden een gastvrije, professionele indruk achterlaten. Met een Backoffice Medewerker via The Hospitalitist kun je hier zorgeloos op vertrouwen. Van werving en selectie tot aan HR-administratie, welke administratieve taak je ook wilt laten oppakken, wij helpen je aan de geschikte medewerker. Met The Hospitalitist is jouw backoffice volledig verzorgd.

Meer hospitality in je front- of backoffice?

De servicecultuur in je organisatie krijgen? Partner up met The Hospitalitist. Met onze bak aan kennis en ervaring weet je zeker dat je gastvrijheid van de bovenste plank kunt bieden. Benieuwd waar we je mee kunnen ondersteunen? Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn voor jullie toekomstige medewerkers op front en backoffice.

Werving & selectie

Meer dan 65% van de matches die gemaakt worden door recruiters duren niet langer dan 1 jaar. Dit komt omdat het echte succes van de match bepaald wordt door de begeleiding die de medewerker en organisatie krijgen in de eerste periode. Dit is wat The Hospitalitist doet; inventariseren welke profielen er nodig zijn, de juiste medewerkers met deze profielen werven en de eerste periode de nieuwe medewerkers begeleiden. De fit tussen een medewerker en jouw organisatie bepaalt hoe succesvol de match is. De doelstelling van jouw organisatie is ons uitgangspunt, vervolgens bepalen we gezamenlijk welke manier van werken hier het beste bij past, uitzenden, detacheren, inlenen of een combinatie hiervan.

Training & coaching

In een wereld die continue in beweging is, is het een must om jouw organisatie en jouw medewerkers continue te blijven ontwikkelen, zodat je kunt blijven inspelen op deze continue veranderingen. Voor onze eigen medewerkers is training en coaching een vast gegeven. Persoonlijke- en organisatieontwikkeling is voor The Hospitalitist een vast onderdeel van de bedrijfsvoering. De kennis en ervaring die wij hiermee opdoen is ook beschikbaar voor jou. Wij denken graag mee als human capital partner en maken een proactief plan voor de continue ontwikkeling van jouw organisatie en medewerkers.

Planning & operations

Het is hollen of stilstaan in deze sector. Je hebt veel te maken met piekbelastingen. Werken met meerdere partijen heeft niet je voorkeur. Allemaal een andere werkwijze, wat niet consistent is voor jouw gewenste resultaat. The Hospitalitist regelt dit voor jou. Wij beschikken over de mensen en het netwerk. Indien nodig schakelen wij onze preferred partners bij. Geen extra werk voor jou, wel het resultaat dat je verwacht. Ook kijken we graag mee naar je operationele processen. Hoe kunnen processen sneller, beter en goedkoper? Optimale resultaten uit een team halen, dat is waar het bij The Hospitalitist om draait.

HR Administratie

HR en administratie worden vaak gezien als noodzakelijke, maar niet heel geliefde onderdelen van bedrijfsvoering. The Hospitalitist kijkt niet naar 'human' als resource, maar als kapitaal; human capital dus. Als Human Capital Partner kijken wij welke investeringen je op welke manier kan maken om het resultaat snel en duurzaam te maximaliseren. Hoe administratieve processen leiden tot betere communicatie en hiermee tot betere bedrijfsresultaten is wat The Hospitalitist met en/of voor jou kan doen.

Cases

Swapfiets logo

Swapfiets

Allerhande  logo

Allerhande

jouwcase

Jouw case