Merkactivaties & Festivals

Het ‘festivalseizoen’ is in Nederland verleden tijd, festivals vliegen je het hele jaar door om de oren. Ondersteuning nodig bij serviceverlening op festivals? Met het team van the Hospitalitist voorzie je jouw bezoekers van uitstekende gastvrijheid en een geweldige beleving. Ook voor de activatie van jouw producten staat ons enthousiaste team graag voor je klaar! The Hospitalitist verzorgt het hele proces van meedenken in concept, recruitment, briefing, en trainingen tot aan operationeel management. Benieuwd naar ons advies voor merkactivatie of festivals? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

The Hospitalitist voor ieder festival

Al meer dan tien jaar staat The Hospitalitist vol energie op vele festivals. Van Lowlands tot aan De Vrienden van Amstel Live. Door jouw vaste team professionals te versterken met onze flexibele schil op de juiste plek, voorzie je in uitstekende service die jouw bezoekers van je verwachten. Met hospitality hoog in ons vaandel en het oprechte enthousiasme van onze talenten, leveren wij een hoge bijdrage aan de onvergetelijke experience die jij wilt leveren aan je bezoekers. The Hospitalitist is er voor ieder festival.

Merkactivatie met the Hospitalitist

Toporganisaties activeren hun producten op evenementen en festivals. Deze merkactivatie wordt heel doelgericht uitgevoerd, met het juiste team, op het juiste moment en op de juiste plek. De compleet op elkaar ingespeelde teams werken soms al jaren samen en leveren hoge efficiency. Het begin van loyale klanten van ieder merk.

Hulp nodig bij jouw merkactivatie? Bij the Hospitalitist denken we graag met je mee. Van concepten bedenken tot aan de ondersteuning bij het proces van recruitment, briefing, trainingen en operationeel management.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen of heb je andere vragen? Neem contact op of laat je gegevens achter op het formulier. Wij staan voor je klaar.

Werving & selectie

Meer dan 65% van de matches die gemaakt worden door recruiters duren niet langer dan 1 jaar. Dit komt omdat het echte succes van de match bepaald wordt door de begeleiding die de medewerker en organisatie krijgen in de eerste periode. Dit is wat The Hospitalitist doet; inventariseren welke profielen er nodig zijn, de juiste medewerkers met deze profielen werven en de eerste periode de nieuwe medewerkers begeleiden. De fit tussen een medewerker en jouw organisatie bepaalt hoe succesvol de match is. De doelstelling van jouw organisatie is ons uitgangspunt, vervolgens bepalen we gezamenlijk welke manier van werken hier het beste bij past, uitzenden, detacheren, inlenen of een combinatie hiervan.

Training & coaching

In een wereld die continue in beweging is, is het een must om jouw organisatie en jouw medewerkers continue te blijven ontwikkelen, zodat je kunt blijven inspelen op deze continue veranderingen. Voor onze eigen medewerkers is training en coaching een vast gegeven. Persoonlijke- en organisatieontwikkeling is voor The Hospitalitist een vast onderdeel van de bedrijfsvoering. De kennis en ervaring die wij hiermee opdoen is ook beschikbaar voor jou. Wij denken graag mee als human capital partner en maken een proactief plan voor de continue ontwikkeling van jouw organisatie en medewerkers.

Planning & operations

Het is hollen of stilstaan in deze sector. Je hebt veel te maken met piekbelastingen. Werken met meerdere partijen heeft niet je voorkeur. Allemaal een andere werkwijze, wat niet consistent is voor jouw gewenste resultaat. The Hospitalitist regelt dit voor jou. Wij beschikken over de mensen en het netwerk. Indien nodig schakelen wij onze preferred partners bij. Geen extra werk voor jou, wel het resultaat dat je verwacht. Ook kijken we graag mee naar je operationele processen. Hoe kunnen processen sneller, beter en goedkoper? Optimale resultaten uit een team halen, dat is waar het bij The Hospitalitist om draait.

HR Administratie

HR en administratie worden vaak gezien als noodzakelijke, maar niet heel geliefde onderdelen van bedrijfsvoering. The Hospitalitist kijkt niet naar 'human' als resource, maar als kapitaal; human capital dus. Als Human Capital Partner kijken wij welke investeringen je op welke manier kan maken om het resultaat snel en duurzaam te maximaliseren. Hoe administratieve processen leiden tot betere communicatie en hiermee tot betere bedrijfsresultaten is wat The Hospitalitist met en/of voor jou kan doen.

Cases

Heineken logo

Heineken

Dr Oetker logo

Dr. Oetker

Karvan Cevitam logo

Karvan Cévitam

AH Buitendag logo

AH Buitendag

jouwcase

Jouw case