Musea & Attracties

Van de grote musea met internationale belangstelling zoals het Van Gogh Museum, tot oude en kleine streekmusea. In haast elke stad en ieder dorp in Nederland staat een museum of is een bezienswaardigheid dat een bezoek waard is.

Met de opkomst van het coronavirus, is het voor ondernemers in musea en attracties aanzienlijk moeilijker geworden om omzet te draaien. Juist nu toerisme afneemt, is het belangrijk je bezoekers te voorzien van een onvergetelijke beleving. Hier kan The Hospitalitist jou bij helpen.

Flexibele professionals voor jouw team

Musea en attracties zijn afhankelijk van bezoekers en leunen vaak op het toerisme. In deze branche is er veel sprake van piek- en dalmomenten. Door jouw vaste kernteam te versterken met onze flexibele schil, maak je geen onnodige kosten in tijden dat er geen inkomsten zijn.

Met ons hospitality hart en het oprechte enthousiasme van onze talenten die per locatie worden ingezet, leveren wij een hoge bijdrage aan de onvergetelijke experience die jij wilt leveren aan je bezoekers.

Hoe kunnen wij musea & attracties helpen?

Het is ontzettend belangrijk om je huidige bezoekers te voorzien van een geweldige beleving. Juist in deze tijd hebben mensen behoefte aan persoonlijke aandacht. Geef ze, met de professionals van The Hospitalitist, iets waar ze nog dagen over na zullen praten.

Wij helpen musea & attracties met die flexibele schil, door de juiste mensen te werven en selecteren, trainen en coachen, plannen en functioneren en kunnen zelfs ondersteunen bij de volledige HR-administratie en begeleiding van eigen medewerkers.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen of heb je andere vragen? Neem contact op of laat je gegevens op het formulier achter. Wij staan voor je klaar.

HR Administratie

HR en administratie worden vaak gezien als noodzakelijke, maar niet heel geliefde onderdelen van bedrijfsvoering. The Hospitalitist kijkt niet naar 'human' als resource, maar als kapitaal; human capital dus. Als Human Capital Partner kijken wij welke investeringen je op welke manier kan maken om het resultaat snel en duurzaam te maximaliseren. Hoe administratieve processen leiden tot betere communicatie en hiermee tot betere bedrijfsresultaten is wat The Hospitalitist met en/of voor jou kan doen.

Werving & selectie

Meer dan 65% van de matches die gemaakt worden door recruiters duren niet langer dan 1 jaar. Dit komt omdat het echte succes van de match bepaald wordt door de begeleiding die de medewerker en organisatie krijgen in de eerste periode. Dit is wat The Hospitalitist doet; inventariseren welke profielen er nodig zijn, de juiste medewerkers met deze profielen werven en de eerste periode de nieuwe medewerkers begeleiden. De fit tussen een medewerker en jouw organisatie bepaalt hoe succesvol de match is. De doelstelling van jouw organisatie is ons uitgangspunt, vervolgens bepalen we gezamenlijk welke manier van werken hier het beste bij past, uitzenden, detacheren, inlenen of een combinatie hiervan.

Training & coaching

In een wereld die continue in beweging is, is het een must om jouw organisatie en jouw medewerkers continue te blijven ontwikkelen, zodat je kunt blijven inspelen op deze continue veranderingen. Voor onze eigen medewerkers is training en coaching een vast gegeven. Persoonlijke- en organisatieontwikkeling is voor The Hospitalitist een vast onderdeel van de bedrijfsvoering. De kennis en ervaring die wij hiermee opdoen is ook beschikbaar voor jou. Wij denken graag mee als human capital partner en maken een proactief plan voor de continue ontwikkeling van jouw organisatie en medewerkers.

Planning & operations

Het is hollen of stilstaan in deze sector. Je hebt veel te maken met piekbelastingen. Werken met meerdere partijen heeft niet je voorkeur. Allemaal een andere werkwijze, wat niet consistent is voor jouw gewenste resultaat. The Hospitalitist regelt dit voor jou. Wij beschikken over de mensen en het netwerk. Indien nodig schakelen wij onze preferred partners bij. Geen extra werk voor jou, wel het resultaat dat je verwacht. Ook kijken we graag mee naar je operationele processen. Hoe kunnen processen sneller, beter en goedkoper? Optimale resultaten uit een team halen, dat is waar het bij The Hospitalitist om draait.

Cases

A'DAM Toren  logo

A'DAM

This is Holland logo

THIS IS HOLLAND

Museum Voorlinden logo

Museum Voorlinden

jouwcase

Jouw case