Restaurants & Locaties

Als er een branche is waar service en hospitality moeten uitblinken, dan is het deze wel. Restaurants onderscheiden zich, behalve door goed eten te reserveren, ook door service en gastvrijheid. Ondersteuning nodig bij restaurants of op locatie? Het team van The Hospitalitist staat klaar om je personeel te versterken en je huidige bezoekers van een geweldige beleving te voorzien.

Ons flexibele team staat klaar voor restaurants & locaties

Als restauranteigenaar is de omzet die je draait afhankelijk van het aantal bezoekers, en wat zij besteden. Hoe beter de service en gastvrijheid, hoe blijer de gezichten en hoe hoger de uitgaven. Ons flexibele team staat klaar om de verwachtingen van je bezoekers waar te maken. Hospitality is waar wij het beste in zijn.

Met ons flexibele team, dat overal kan worden ingezet, leveren wij een hoge bijdrage aan de geweldige experience die jij je huidige bezoekers wilt geven. Vertrouw op de beste service en focus je volledig op je onderneming.

Hoe kan The Hospitalitist je helpen?

Hospitality is het gouden woord bij de restaurants waar we aan de slag zijn. Zeker nu de mensen behoefte hebben aan echt contact, doe je er alles aan om een geweldige experience neer te zetten. In samenwerking met The Hospitalitist voldoen restaurants ruimschoots aan de verwachtingen van hun huidige bezoekers. Wij werken met teams die we afstemmen per locatie. Door deze vaste teams, kunnen we echt als één gezicht optreden en zijn onze talenten uitgegroeid toch heuse hospitality professionals. Deze ingrediënten leiden samen tot blije gezichten en hogere bestedingen van gasten.

The Hospitalitist staat voor je klaar


Met hospitality in ons hart, staan wij altijd voor je klaar. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op en een van onze experts staat je graag te woord. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter op het formulier.

Werving & selectie

Meer dan 65% van de matches die gemaakt worden door recruiters duren niet langer dan 1 jaar. Dit komt omdat het echte succes van de match bepaald wordt door de begeleiding die de medewerker en organisatie krijgen in de eerste periode. Dit is wat The Hospitalitist doet; inventariseren welke profielen er nodig zijn, de juiste medewerkers met deze profielen werven en de eerste periode de nieuwe medewerkers begeleiden. De fit tussen een medewerker en jouw organisatie bepaalt hoe succesvol de match is. De doelstelling van jouw organisatie is ons uitgangspunt, vervolgens bepalen we gezamenlijk welke manier van werken hier het beste bij past, uitzenden, detacheren, inlenen of een combinatie hiervan.

Training & coaching

In een wereld die continue in beweging is, is het een must om jouw organisatie en jouw medewerkers continue te blijven ontwikkelen, zodat je kunt blijven inspelen op deze continue veranderingen. Voor onze eigen medewerkers is training en coaching een vast gegeven. Persoonlijke- en organisatieontwikkeling is voor The Hospitalitist een vast onderdeel van de bedrijfsvoering. De kennis en ervaring die wij hiermee opdoen is ook beschikbaar voor jou. Wij denken graag mee als human capital partner en maken een proactief plan voor de continue ontwikkeling van jouw organisatie en medewerkers.

Planning & operations

Het is hollen of stilstaan in deze sector. Je hebt veel te maken met piekbelastingen. Werken met meerdere partijen heeft niet je voorkeur. Allemaal een andere werkwijze, wat niet consistent is voor jouw gewenste resultaat. The Hospitalitist regelt dit voor jou. Wij beschikken over de mensen en het netwerk. Indien nodig schakelen wij onze preferred partners bij. Geen extra werk voor jou, wel het resultaat dat je verwacht. Ook kijken we graag mee naar je operationele processen. Hoe kunnen processen sneller, beter en goedkoper? Optimale resultaten uit een team halen, dat is waar het bij The Hospitalitist om draait.

HR Administratie

HR en administratie worden vaak gezien als noodzakelijke, maar niet heel geliefde onderdelen van bedrijfsvoering. The Hospitalitist kijkt niet naar 'human' als resource, maar als kapitaal; human capital dus. Als Human Capital Partner kijken wij welke investeringen je op welke manier kan maken om het resultaat snel en duurzaam te maximaliseren. Hoe administratieve processen leiden tot betere communicatie en hiermee tot betere bedrijfsresultaten is wat The Hospitalitist met en/of voor jou kan doen.

Cases

Lookout logo

A'DAM LOOKOUT

Jaarbeurs logo

Jaarbeurs

Felix Meritis logo

Felix Meritis

Capital C logo

Capital C

Label Hospitality logo

Label Hospitality

jouwcase

Jouw case