Human Capital

Bij The Hospitalitist spreken we van Human Capital in plaats van Human Resource, omdat wij geloven in de mens als kapitaal. Denk aan de competenties van een mens, kennis en sociale vaardigheden. In kapitaal investeer je en dit raakt niet uitgeput, in tegenstelling tot resources waar dit wel het geval kan zijn.

Investeren in onze talenten

Al ruim 15 jaar investeren we bij The Hospitalitist ook in ons eigen Human Capital. Hieronder verstaan we onze kwalitatief sterke talenten die we als flexibele krachten voor organisaties inzetten. We luisteren goed naar ons team en blijven hen voortdurend ontwikkelen. Zo investeren we in trainingen en verschillende coachings. Hierdoor tillen we de vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau.

Daarnaast groeien onze talenten door binnen hun eigen functie. Zo krijgen ze binnen dezelfde functie steeds meer verantwoordelijkheden en dragen ze hun opgedane kennis en ervaring over aan teamgenoten.

Inspelen op verandering

In een continu veranderende wereld blijven ook jouw behoeftes en die van de organisatie nooit lang hetzelfde. Iedere fase kent haar eigen uitdagingen. Als Human Capital partner veranderen wij graag mee met jouw behoeftes, zodat we op ieder moment voor jou klaar kunnen staan. Dankzij het persoonlijke contact met jouw Human capital sparringpartner, weten we precies wat je nodig hebt. Zo zijn we in staat de juiste oplossing te leveren voor ieder moment.

Met onze diensten verbeteren we...
- De in- en doorstroom van medewerkers
- De planning en begeleiding van teams
- De groei en ontwikkeling van medewerker en organisatie
The Hospitalitist maakt, vol enthousiasme, van de medewerkers en flexkrachten één sterk team. Het is belangrijk dat de culturen van de twee op elkaar aansluiten. En laat dit nou precies zijn waar the Hospitalitist als Human Capital partner goed in is.

De ideale partner

The Hospitalitist is de ideale partner voor iedere dienst- en service-verlenende organisatie. Werving, selectie, flex-oplossingen, training, HR-ondersteuning, planning en coaching. Alles onder één dak. Jouw one-stop shop voor het ontwikkelen van menselijk kapitaal.

Naast onze flexibele oplossingen, wordt the Hospitalitist ook steeds meer gevraagd om HR-advies te geven. Zo staan wij steeds meer bekend als een Human Capital business partner.

Neem contact op

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen of heb je andere vragen? Neem contact op of laat je gegevens op het formulier achter. Ons team staat voor je klaar.

Werving & selectie

Meer dan 65% van de matches die gemaakt worden door recruiters duren niet langer dan 1 jaar. Dit komt omdat het echte succes van de match bepaald wordt door de begeleiding die de medewerker en organisatie krijgen in de eerste periode. Dit is wat The Hospitalitist doet; inventariseren welke profielen er nodig zijn, de juiste medewerkers met deze profielen werven en de eerste periode de nieuwe medewerkers begeleiden. De fit tussen een medewerker en jouw organisatie bepaalt hoe succesvol de match is. De doelstelling van jouw organisatie is ons uitgangspunt, vervolgens bepalen we gezamenlijk welke manier van werken hier het beste bij past, uitzenden, detacheren, inlenen of een combinatie hiervan.

Training & coaching

In een wereld die continue in beweging is, is het een must om jouw organisatie en jouw medewerkers continue te blijven ontwikkelen, zodat je kunt blijven inspelen op de continue veranderingen. Voor onze eigen medewerkers is training en coaching een vast gegeven. Persoonlijke- en organisatie ontwikkeling is voor The Hospitalitist een vast onderdeel van haar bedrijfsvoering. De kennis en ervaring die wij hiermee opdoen is ook beschikbaar voor jou. Wij denken graag mee als human capital partner en maken een pro actief plan voor de continue ontwikkeling van jouw organisatie en medewerkers.

Planning & operations

Het is hollen of stilstaan in deze sector. Je hebt veel te maken met piekbelastingen. Werken met meerdere partijen heeft niet je voorkeur. Allemaal een andere werkwijze, niet consistent voor jouw gewenste resultaat. The Hospitalitist regelt dit voor jou. Wij beschikken over de mensen en het netwerk. Indien nodig schakelen wij onze preferred partners bij. Geen extra werk voor jou, wel het resultaat dat je verwacht. Ook kijken we graag mee naar je operationele processen. Hoe kunnen processen sneller, beter en goedkoper? Optimale resultaten uit een team halen, dat is waar het om draait bij The Hospitalitist.

HR Administratie

HR en administratie wordt vaak gezien als een noodzakelijk, maar niet heel geliefd onderdeel van bedrijfsvoering. The Hospitalitist kijkt niet naar 'human' als resource, maar als kapitaal. Human Capital dus. Als Human Capital Partner kijken wij welke investeringen je op welke manier kan maken om het resultaat snel en duurzaam te maximaliseren. Hoe administratieve processen leiden tot betere communicatie en hiermee tot betere bedrijfsresultaten is wat The Hospitalitist met of voor jou kan doen.