Onze aanpak


The Hospitalitist verzorgt jouw servicecultuur.

De behoeftes van jou, je medewerkers en je organisatie veranderen continu. Dat begrijpen wij. Als partner veranderen wij graag mee met die behoeftes door op ieder moment voor jou klaar te staan. Persoonlijk contact met jouw human capital sparringpartner brengt begrip en vertrouwen. Jouw sparringpartner weet precies wat jij nodig hebt en levert de best passende oplossing op het juiste moment.

De basis voor een samenwerking is een abonnement waarmee je je voor een jaar aansluit bij The Hospitalitist. Met dit abonnement voeren wij onderstaande activiteiten volgens vaste en bewezen aanpak uit en heb je exclusieve toegang tot ons netwerk, content, kortingen op overige diensten en delen wij onze inzichten op continue basis met je.

Wij starten een samenwerking altijd met een scan, hoe staat de organisatie ervoor? Dit doen wij door het uitvoeren van een Service Excellence Scan. Hieruit worden de quick wins en aandachtsgebieden van jouw organisatie gevormd. Op basis hiervan bepalen wij met welke thema's we eerst aan de slag gaan. De thema's omvatten een jaartraject waarin verschillende activiteiten worden uitgevoerd. Geheel gefaciliteerd door jouw human capital partner ondersteunt door onze specialisten.

De producten en diensten die The Hospitalitist in haar abonnement biedt, worden ontwikkeld om 3 processen in organisaties continue te verbeteren; de in- en doorstroom van medewerkers, teams plannen en leiden en de groei en ontwikkeling van medewerkers & organisatie.

In- & doorstroom

Je wilt als organisatie aantrekkelijk zijn voor de juiste mensen, employer branding noemen we dat. Hoe je dat doet hebben wij goede ideeën over en ruim 15 jaar ervaring mee. We gebruiken ons employer branding model om samen een employer branding strategie op te bouwen. Deze strategie vormt een stappenplan om vervolgens een employee journey te implementeren en te monitoren. Een uitwerking van de reis die een medewerker bij jouw organisatie kan maken. Is jouw organisatie nog in opbouw, of wil je om een andere reden gebruik maken van flex oplossingen? The Hospitalitist is jouw human capital partner.

Bedrijfscontinuïteit staat of valt met soepele opvolging. the Hospitalitist ondersteunt je in beter weten wie wanneer welke stap wilt maken. Zo ben je ruim op tijd om je opvolging soepel te laten verlopen. Succesvolle successieplanning leidt tot 25% minder risico en betere bedrijfsresultaten.

Ben je opzoek naar een vaste kracht in je team? Via ons unieke MATCH systeem hebben wij voor jou de perfecte 'match'. Vraag naar de mogelijkheden.

Teams plannen & leiden

Hoe weet je dat je alles uit je team haalt? Vaak zorgt operationele drukte en ad hoc werkzaamheden voor onvoldoende inzicht en aandacht voor deze en andere belangrijke vragen. The Hospitalitist ondersteunt je in het krijgen van inzicht in de effectiviteit van je team en begeleid je in het optimaal benutten van je team. Ook voor je medewerkers goud, die ontwikkelen namelijk zichzelf en zijn hierdoor tot 60% arbeidsgeschikter.

Ook het optimaliseren van je planning en rooster kan een uitdaging zijn of een taak waar jij of je medewerker regelmatig tegen op ziet. The Hospitalitist brengt kennis en ervaring die deze taak voor jou lichter maken met een gewenst resultaat. Winst is te behalen in het afstemmen van de wensen van medewerkers en de planning. Goed voor jou, voor je organisatie en goed voor je medewerkers.

Groeien & ontwikkelen

Jouw volledige potentie vinden, benutten en in kunnen zetten voor een organisatie is waar we energie van krijgen. Onze methodes zijn gebaseerd op en een combinatie van bestaande en bewezen technieken die vandaag de dag als 'cutting edge' worden gezien. We ontwikkelen deze modules continue door op basis van de ervaringen die we opdoen. Zo ben je verzekert van de beste oplossing voor jouw uitdaging.

Groei en ontwikkeling is sterk afhankelijk van de situatie. Wij bekijken groei en ontwikkeling door drie verschillende perspectieven; organisatie, team en individu. Deze stemmen we in hun groei naadloos op elkaar af. Onze methodes monitoren het verloop en de invloed die organisatie, team en individu op elkaar hebben.

Onze aanpak in actie


Onze partners

Heineken-Logo copy

Heineken

ADAM

A'DAM

Dr-Oetker-logo

Dr. Oetker

lookout copy

LOOKOUT

jouwcase

Jouw case