Over ons

Oud? Nee, hartstikke jong. Van geest. Wel ervaren. The Hospitalitist is opgericht in 2005. Al ruim 15 jaar ondersteunen wij service- en dienstverlenende organisaties in Nederland met het inbrengen en borgen van het hospitality gen. The Hospitalitist is opgericht door Maarten Vooijs. Tijdens zijn studie aan de Hotelschool Den Haag werkte Maarten als event manager in de Amsterdamse hospitality. Er was een gebrek aan kwalitatieve medewerkers in de branche en de kwaliteit van serviceverlening in Nederland was op een all time low. Maarten noemde zichzelf The Hospitalitist, persoonsvorm van gastvrijheid. Met deze visie pakte Maarten in 2008 met Daan Meischke door, op een platform dat in de eerste plaats kwalitatief zeer goede medewerkers aanbiedt aan de hospitality branche in Amsterdam en Den Haag. Deze ervaringen hebben geleid tot een visie op de invloed van hospitality op loyaliteit. Tegenwoordig verzorgt The Hospitalitist servicecultuur in uiteenlopende organisaties.

Visie en Missie

In een wereld waar digitalisering toeneemt komt steeds meer behoefte aan persoonlijk contact. Dat kan niet anders. Persoonlijke momenten zijn schaarser aan het worden en daarmee waardevoller. Het leven is kort en je wil dit soort momenten benutten, een verschil maken, iets toevoegen, iets creëren. Vanuit wie jij werkelijk bent, wat je echt drijft.

Wij geloven in het continue verhogen van loyaliteit door de toepassing van hospitality. Dit geldt voor loyaliteit naar jezelf en loyaliteit naar je omgeving.

Wij verhogen loyaliteit door het verbinden van medewerkers en organisaties, het ontwikkelen en leveren van tools, advies en ondersteuning en het analyseren van data en deze terugkoppelen aan de community.

Dit doen wij door ons als gelijkwaardige partner op te stellen, onze kennis en inzichten continue te delen, wat we leren steeds weer opnieuw toe te passen, te verbinden, kickass teams te bouwen, het soms gewoon nog een keer te proberen en simpeler te maken.

In 2023 zijn wij de human capital benchmark voor service- en dienstverlenende organisaties en functies in Nederland.

Wij spreken van human capital in plaats van human resource, omdat wij geloven in de mens als belangrijk kapitaal. In kapitaal investeer je. Ook geloven wij in een continue veranderende wereld en daarmee veranderende behoeftes van jou als ondernemer of manager en je organisatie. Iedere fase kent zijn eigen uitdagingen. De kennis die wordt opgedaan wordt continue gedeeld met de licentiehouders en gebruikt om diensten en producten te optimaliseren.

Ons team

Max van Aarsen

Squad Lead

Rutger van den Brink

Managing Partner -
Business Development Hospitality Flex

Charlotte Giele

Squad Lead

Frank Henkus

Controller

Joëlle van der Kamp

Operations

Annick Kooiman

Squad Lead

Pepijn Kooiman

Managing Partner -
Human Capital

Thysa Meier Mattern

Learning & Development

Maarten Vooijs

Founder & Managing Partner

Danique Groen

Squad Lead

Carola Brouwer

Account Lead

Solliciteer

Solliciteren?

klik hier voor alle vacatures
jouw vacature er niet bij, maar wel geknipt voor ons? Neem contact op!

Het laatste nieuws

13 september 2021

Honing voor Generatie Z

23 augustus 2021

Door groei, kansen blijven creëren voor talent

2 augustus 2021

Zoek niet de persoon bij de baan, maar de baan bij de persoon

29 juni 2021
Met borden lopen video

Hoe moet je met borden lopen? [video, uitleg en oefening]